Je browser werkt mogelijk niet correct met deze website.

We raden aan om gebruik te maken van Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera of Microsoft Edge
Het kopiëren of herpubliceren van inhoud van deze website is ten strengste verboden zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbenden.
De plaatser is verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.
19/02/2019
19/02/2019
 • Deel dit item:
 • Puur Voelen en Verbinden in Familieopstellingen

  Voor meer innerlijke rust, intuïtie en inzichten.

  Als iemand je zegt dat je de ogen van je vader hebt en de glimlach van je moeder, dan stellen we ons daar geen vragen bij. Fysieke banden met onze familie zijn vaak heel zichtbaar. Maar wat met onzichtbare ladingen? Onbewust overgenomen patronen en emoties? Deze werken eveneens door van generatie op generatie. We nemen ze niet alleen over, we hebben er vaak bewust of onbewust last van, en geven ze onbewust door aan onze kinderen.

  Familieopstellingen is een methode die het onzichtbare zichtbaar maakt, die het onbewuste bewust maakt en de blokkades geneest. De familie insteek brengt vraagstukken terug naar hun essentie, maar je zal merken dat alledaagse, persoonlijke thema’s hierin voor jou ook aan bod zullen komen. Denk aan: jezelf zijn, de balans tussen geven en ontvangen, rusteloosheid, bezorgdheid, vertrouwen, loyaliteit, controle en vrijheid, en zo veel meer.

  Joke Raeymaekers (With Live) begeleidt opstellingen als geen ander. Puur en met zuivere intentie. Ze voelt haarfijn aan wat er speelt, stemt af en gaat zacht en toch doelgericht te werk. Karin Ludwig (De Kracht van Afscheid) en Veerle Geerts (Rustbrenger met een missie) ondersteunen haar met kennis en zorg zodat iedereen die aanwezig is een pakje liefde meekrijgt.

  Benieuwd naar deze bijzondere ervaring? Van harte welkom!
  Heb je nog vragen, stel ze zeker!
  Inschrijven kan via welkom@veerlegeerts.be, karin@dekrachtvanafscheid.be of joke@withlive.com. Graag vermelden of je als vraagsteller of representant/toeschouwer komt.

  Bijdrage per middag:
  - vrije bijdrage voor representant/toeschouwer (met een richtprijs van €45, na de avond online te betalen.)
  - 90eur als vraagsteller (enkel indien reeds ervaring met Familieopstellingen, op voorhand te betalen bij inschrijving.)
  Er is ruimte voor 2 opstellingen en dus 2 vraagstellers.
  We voorzien water, thee en koekjes.

  Wanneer

  Wanneer? Zondag 3 maart 2019
  van 14.00u tot 18.00u (uitloop mogelijk)   De volgende opstellingen vinden plaats op 6/4 en 5/52019, we raden aan om de 3 dagen te doen, dit is uiteraard niet verplicht.♥

  Locatie

  Waar? Bij Trefpunt: Statielei 9, 2920 Kalmthout. 

  Contact

  Jubilélaan 16
  2920 Kalmthout
  Het kopiëren of herpubliceren van inhoud van deze website is ten strengste verboden zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbenden.
  De plaatser is verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

  Partners

  Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®