Je browser werkt mogelijk niet correct met deze website.

We raden aan om gebruik te maken van Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera of Microsoft Edge
Het kopiëren of herpubliceren van inhoud van deze website is ten strengste verboden zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbenden.
De plaatser is verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

Essen

Essen
website - responsive - diensten - bouw
13/01/2020
13/01/2020
website - responsive - diensten - bouw
  • Deel dit item:
  • Veilico bvba

    Veilico bvba uit Essen is gespecialiseerd in energie en veiligheid binnen de bouwsector. Enkele jaren geleden maakten ze zelf een website voor het bedrijf en lieten hem vervolgens bij ons, 2BuildIT bvba, hosten. Eind 2018 namen we echter de beslissing om de traditionele hosting infrastructuur uit te faseren en ons volledig te focussen op onze cloud oplossingen op basis van het ZOEKIZ® platform. De mensen van Veilico werden hiervan meteen op de hoogte gebracht en kregen vervolgens de mogelijkheid aangeboden om hun website te laten herbouwen op onze nieuwe cloud omgeving. Ze zagen dit als een ideale gelegenheid om hun online aanwezigheid te optimaliseren door het moderniseren en verder uitbouwen van de website.

    Formulieren, formulieren

    Wanneer je gaat bouwen of verbouwen, moet je met heel wat factoren rekening houden. Enerzijds zijn er de steeds strengere milieuwetgevingen en anderzijds moet je ook de nodige veiligheidsmaatregelen in acht nemen. Als specialist in energie en veiligheid binnen de bouwsector is Veilico daarbij de ideale partner.
    Helaas zorgen al die regels en wetgevingen ook voor de nodige administratieve rompslomp. Om die reden was dit project voor ons als website bouwer dan ook een bijzonder project, want de grootste uitdaging zat hem deze keer in de ontwikkeling van formulieren. Van een eenvoudig contactformulier over een al uitgebreider offerteformulier tot zeer uitgebreide, complexe dynamische formulieren voor het ingeven van allerlei informatie m.b.t. het (ver)bouwproject. Dynamische formulieren die overigens niet zichtbaar zijn op de website. Maar we gaan uiteraard geen enkele uitdaging uit de weg en zijn dan ook zeer trots dat we ook dit project weer volledig volgens de wensen van de klant hebben kunnen opleveren.

    Nog niet gedaan

    Ook op andere vlakken was en is dit een bijzonder project, want zelfs nu de website officiëel gelanceerd is, staan er al enkele uitbreidingen en verbeteringen op de planning. Er zijn zelfs plannen om nog meer bedrijfsprocessen te gaan digitaliseren.
    Veilico is een gevestigde waarde met ambitieuze plannen op het vlak van digitalisering en het was dan ook zeer aangenaam om dit project voor hen te mogen realiseren!

    Het resultaat is te bekijken op https://veilico.be

    Contact

    Bredestraat 2/2
    2910 Essen
    Het kopiëren of herpubliceren van inhoud van deze website is ten strengste verboden zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbenden.
    De plaatser is verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

    Partners

    Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®